Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn og generelle informationer:

Brdr. Simonsen Menswear ApS
Vesterbrogade 31 st. th.
8000 Aarhus C

Cvr nr. 43186647

E-mail: info@brdr-simonsen.dk

Retur eller ombytte

Ved returnering eller ombytning skal du benytte dette link

Her skal du blot indtaste den mail du brugte ved køb + dit ordrenummer. Dit ordre nummer er fx #18444. 

Ved spørgsmål så kontakt os på info@brdr-simonsen.dk eller via online chat.

Det koster 39,- i returgebyr at sende retur - dette er prisen for fragtlabel. Dette vil blive fratrukket fra beløbet på refunderingen på ordren.

Du kan altid returnere eller ombyttet gratis i vores butikker.

Sådan handler du på brdr-simonsen.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.
For at foretage et køb på vores webshop skal du igennem følgende 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg leverings-/betalingsmåde (se evt. mere info om dette nedenfor)
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Priser

Alle priser / beløb på brdr-simonsen.dk webshop er i Danske kroner og inklusive moms.

Betaling

brdr-simonsen ApS modtager betaling med 

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa Debit
 • Visa Kredit
 • Mastercard Debit
 • Mastercard Kredit
 • Maestro
 • MobilePay

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og inklusive moms.

Levering & fragtpriser

brdr-simonsen ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag og leveres 1-2 hverdage efter bestilling.

Vi sender til hele Danmark, men ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med enten dao eller GLS afhængig af hvilken leveringsmetode du vælger i kurven. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

  Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. brdr-simonsen ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

   

  Refusion

  Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

  Fortrydelsesret - helt op til 365 dage

  Som ekstra service har vi udvidet vores fortrydelsesret fra de obligatoriske 14 dage til 365 dage fuld returret på varer købt i vores webshop.
  Perioden regnes fra den dag; 

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
   Varens stand ved returnering

   Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Husk derfor, at gemme originalemballagen og lade mærker osv. sidde på varen.
   Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

   Tilbagebetaling

   Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
   Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
   Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

   Persondatapolitik

   For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

   • Navn
   • Adresse
   • Telefonnummer
   • E-mailadresse
   • Oplysning om hvad du har købt

   Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

   Personoplysningerne registreres hos brdr-simonsen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
   Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

   Den dataansvarlige på brdr-simonsen.dk er brdr-simonsen ApS.

   Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@brdr-simonsen.dk.

   Privatlivs- og cookiepolitik

   Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig og dit udstyr, som bruges til at genkende besøgende og huske indstillinger, foretage analyse, drive hjemmesiden, tilpasse og forbedre vores indhold, funktioner og annoncer for at gøre dette mere personligt og relevant for dig. Dette gøres ved brug af cookies.

   Vi behandler oplysningerne på baggrund af vores legitime interesse i at måle, tilpasse og forbedre vores indhold og funktioner samt vise ikke-personaliserede og ikke målrettede basisannoncer, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f, og vi indsamler og behandler oplysningerne til personaliseret markedsføring på baggrund af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

   Vi sender nyhedsbrevene og bruger dine kontaktinformationer på baggrund af udtrykkeligt samtykke fra dig, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og framelde vores nyhedsbreve, med virkning for fremtiden.

   Vi behandler desuden personoplysningerne på baggrund af en legitim interesse i at behandle dine oplysninger om interesser og adfærd (om du har åbnet nyhedsbrevet) til brug for markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

   Vi anvender disse oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevene, holde os orienteret om antallet af tilmeldte, markedsføring via tredjepartstjenester (sociale mediekanaler eksempelvis), forbedring af vores kommunikation og analyse/statistik.

   I bunden af alle nyhedsbreve er et direkte link til afmelding af nyhedsbrevet. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil du ikke længere modtage nyhedsbrevet og vi sletter din mailadresse i den kontaktliste, der bruges til at udsende nyhedsbrevene. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke til nyhedsbrevet, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har udsendt nyhedsbrevene på lovlig vis, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og art. 17, stk. 3, litra e, jf. straffelovens § 93, stk. 1, nr. 1.

   Klagemuligheder

   Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@brdr-simonsen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

   Center for Klageløsning
   Nævnenes Hus
   Toldboden 2
   8800 Viborg
   www.naevneneshus.dk

   Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online
   klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

   Senest opdateret: 06. juni 2023