Om Brdr | Simonsen

Missionen

De 2 tvillinger Anders og Christian Simonsen, heraf navnet “Brdr. Simonsen”, har dybe rødder i tøjbranchen. Efter at have arbejdet hos de fleste kæder i den danske detailbranche; Marcus, Jack & Jones, Butler & loftet, Bestseller & Mr, og samlet set mere end 50 års erfaring med salg af tekstil, var det tid til at gå egne veje. 

I 2016 åbner man den første butik i Amager Centret under kæden Din tøjmand. Man følte sig låst i kædens valg og brød derfor ud - en beslutning som viste sig at være den helt rigtige for de innovative tvillinger.

I 2018 etablerede man Brdr. Simonsen Menswear, samtidig med at man åbnede butik nr. 2 i Nørrebro Bycenter. Med muligheden for at kunne agere frit i markedet, blev butikken en kæmpe succes og man havde nu nået en omsætning der muliggjorde egenproduktion og dermed brød med de klassiske værdikæder.

I 2018 producerede man sin første egen basic t-shirt og introducerede konceptet “Danmarks bedste pris”. Med over 200.000 solgte t-shirt siden og ikke mindst lancering af et stort program af egen produktion, har man nu skabt en virksomhed med en interessant indtjeningsmodel. Egenproduktion står i 2020 for 59% af den samlede omsætning.

Med 15 succesfulde butikker i porteføljen står man nu klar til et spændende 2022.

Danmarks bedste priser på et stort udvalg af klassiske basic varer, som er konstrueret så enkelt som muligt, og dermed meget lav reklamations %, har vist sig at være en produkt- & prisstrategi som markedet elsker.

Kultur, Kærlighed & Sjov

….”vi har det sjovere” er ikke bare et slogan, men en mentalitet i Brdr. Simonsen. Den nuværende succes på Sjælland er ikke kun båret af unikke produkter, placeringer eller tydelig brand identitet. Den er båret af noget så stærkt som sammenhold og brødre ånd – og selvfølgelig markedets bedste priser.

Moderne herretøj til Danmarks laveste priser

 

1. Avancer på tøj! Ingen unødvendige dyre poster!

Det ingen hemmelighed at avancen / fortjenesten på tøj ligger i den høje ende sammenlignet med mange andre i detail branchen.

Det er der selvfølgelig en god grund til og det er fordi, at udgifterne ved at drive tøjbutikker / kæder er så tårnhøje i form af høje huslejer, løn til direktøren, marketings folkene, lagerfolk, mellemledere, key account managere og hvad man ellers kan finde af smarte ord for sælgere i en fed bil på landevejen.

Hos har vi skåret helt ind til benet og har ikke 1 medarbejder ansat i virksomheden som ikke skaber værdi for dig som kunde. Vi gør simpelthen alt selv! Alle ledere såvel medarbejdere løfter i flok og påtager sig alle opgaver for at sikre en god drift & skabe mest mulig værdi for dig. Derfor behøver vi ikke at have den samme høje avance / profit på varerne for at det hele løber rundt.

2. Det gode købmandskab! Private label!

Vi handler stort ind når muligheden for en god handel byder sig for at sikre sæsons bedste produkter leveret på det helt rigtige tidspunkt og selvfølgelig til den laveste mulige markedspris.

Vores private label Vintage Polo Club (VPC) er en kæmpe succes, vi producerer selv vores basic / essentielle varer og succesen er så høj på vores basic linje at vi i 2020 har udvidet kollektionen til at indeholde skjorter, strik, overtøj, undertøj, sweat og meget mere til uhørt lave prise alt sammen produceret i sammenarbejde med dygtige danske agenter som udelukkende arbejder sammen med producenter med høj ansvarlighed for miljø og arbejdsforhold.

Så for at trække 2 fede streger under vores pointe!

Så er vi mere end bare Danmarks billigste udbyder af moderne herretøj med prisgaranti, 365 dages landsdækkende fuldt bytte og returret. Vi er også flittige, ydmyge og en ordentlig portion passioneret for at møde ind hver dag ude i butikkerne og i webshoppen med den positive ja hat på og have det sjovt sammen med vores gæster og handlende som vi vil gøre alt for føler sig sikre og stolte over at bære tøjet vi med stolthed sælger.